Minőségbiztosítás
Intézmények külső értékelése

Az Adultus Alapítvány vállalja valamennyi A, B, C képzési körben engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmények minőségbiztosítási rendszerének külső értékelését. Kérje ajánlatunkat külső értékelési szolgáltatásunkról.

Nem csupán azoknak nyújtjuk versenyképes ajánlatunkat, akik az Adultus Alapítvány minőségirányítási rendszerét vezették be, hanem bármilyen, akár saját fejlesztésű minőségirányítási rendszer külső értékelését is vállaljuk.

Nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértőink állnak rendelkezésére.

Írjon az info@adultus.hu e-mail címre vagy tegye fel kérdéseit az űrlapon!


Szervezet neve:*
Név:*
E-mail:*
Üzenet:*

Szakértőink

Bertalan Tamás
Dr. Farkas Éva
Farkas Erika
Dr. Henczi Lajos
Nagy Zsolt
Rettegi Zsolt

Minőségbiztosítási keretrendszer és minőségügyi szakértői tevékenység

A felnőttképzés szervezeti és minőségügyi tanácsadás keretében kidolgoztuk a felnőttképzési jogszabályoknak megfelelő minőségbiztosítási rendszerünket. A rendszerünk eddig számos intézménynek nyújtott segítséget a jogszabályi követelmények értelmezéséhez és a saját rendszerük kialakításához. Eddig több mint ötven intézmény adaptálta az általunk kidolgozott rendszert.

Minőségbiztosítási keretrendszer

Az ADULTUS Felnőttképzést és Szakképzést Támogató Alapítvány a NYITOK Klaszterrel (Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter) együttműködve kidolgozta felnőttképzési minőségbiztosítási rendszerét. A minőségbiztosítási rendszer alapjául szolgált az a Bertalan Tamás és Rettegi Zsolt által 2004. óta fejlesztett, és több mint száz felnőttképzési intézményben bevezetett minőségbiztosítási rendszer, amely a minőségirányítási alapelveket, és a felnőttképzési folyamatok jellemzőit foglalja áttekinthető, könnyen adaptálható keretbe. A rendszer továbbfejlesztésében részt vett Nagy Zsolt felnőttképzési szakértő, a NYITOK Klaszterbizottság elnöke.

„Az általunk összeállított minőségbiztosítási (minőségirányítási) rendszer megfelel a felnőttképzési jogszabályokban meghatározott minőségügyi követelményeknek, különös tekintettel a minőségirányítási keretrendszerre vonatkozó elvárásokra."
Bertalan Tamás, Nagy Zsolt, Rettegi Zsolt

A rendszer kiemelendő előnye, hogy egységes szerkezetbe foglaltan tartalmazza azokat a tanácsokat, tippeket, információkat, és a rendszer működtetéséhez szükséges dokumentumsablonokat, mintákat, amelyek alapján a rendszert választó intézmény akár önállóan is adaptálni tudja saját intézményére. Ez a megközelítés, és maga a rendszer is már számos engedélyezési eljárásban vizsgázott kiválóan, és a bevezető intézmények visszajelzései rendkívül pozitívak.

Minőségbiztosítási keretrendszer felhasználása

A rendszer (kézikönyv) felhasználásának díja: 40.000.-Ft

A díj megfizetésével szerez jogosultságot a kézikönyv részeinek, vagy egészének felhasználására saját minőségbiztosítási rendszere kialakításához.

A megrendelőlap kitöltése után az Ön által megadott címre postázzuk a számlát a felhasználói díjról, és az összeg beérkezése után eljuttatjuk a kézikönyv szerkeszthető változatát a megadott e-mail címre.A teljes rendszer - néhány adat megadása után - megtekinthető:

Szervezet neve:*
Név:*
E-mail:*

További szolgáltatásaink

A regisztrált felhasználók közül azoknak, akik a rendszer bevezetéséhez szakmai, módszertani támogatást igényelnek a következő szolgáltatásokat ajánljuk:*
 • Csoportos felkészítés
 • 15.000 Ft/fő
 • 6 órás felkészítés
 • Helyszíni bevezetési/adaptációs tanácsadás
 • Egyedi árajánlat
 • Intézményméret és intézményi igények alapján egyedi ajánlatot teszünk.
 • Átlagos intézményméret, és komplexitás mellett a tanácsadási szolgáltatás díja 80.000 Ft
 • Bevezetési audit
 • Egyedi árajánlat
 • Intézményméret és intézményi igények alapján egyedi ajánlatot teszünk.
 • Átlagos intézményméret, és komplexitás mellett a tanácsadási szolgáltatás díja 90.000 Ft
*A rendszer bevezetéséhez, az engedélyezési eljárás során történő felhasználásához a fenti szolgáltatásokat nem kötelező igénybe venni.