Képzéseink

"Iránytű az egészséghez
- nőknek 50 alatt és felett!"

A három előadásból álló program során körbejárjuk azokat a témákat, melyek - bizonyos kor után - minden nőt foglalkoztatnak. Mit tehetek magamért és a családomért? Hogyan maradjak egészséges? Milyen módon kerülhetem el a "rettegett" női betegségeket? Nyugati orvoslás vagy természetgyógyászat - mikor, melyikhez forduljak? Ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ az előadások során.

 
Előadó:
Dr. Greskó Mariann
„Gyermekgyógyász vagyok, de már kezdő orvosként sokféle alternatív gyógymóddal megismerkedtem. A holisztikus egészség és betegség kép, az egész ember gyógyítása a részek helyett, a nyugati orvoslástól eltérő, más fajta szemléletet hozott életembe. 15 éve homeopata orvosként dolgozom, számomra a homeopátia egy életfilozófia. Mindazt, amit tudok, értek és alkalmazok magam és mások életében, fontos hogy átadhassam mindenki számára. 1998 óta tanítok holisztikus önismereti, egészség megőrző és gyógyító módszereket, gyógyítom a változni akaró, tudatosságra törekvő embereket. Tanítok felnőttképzésben leendő terapeutákat, tanfolyamokat szervezek laikusoknak, és természetgyógyászoknak. Módszerek, amit alkalmazok: Homeopátia (klasszikus), Bach-virág terápia, Schüssler-só terápia, Fitoterápia, Numerológia, Hormonegyensúly tanácsadás."
Dr. Greskó Mariann homeopata orvos, gyermekgyógyász, okl. tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanár

2016. november 16-án 17.00-19.00-ig

"Női egészség és a hormonok”

Az ösztrogén barát vagy ellenség? Kit érinthet az ösztrogéndominancia? Figyelmeztető jelek, mi az, amit tehetek? Elkerülhető női betegségek (mióma, korai klimax, vérzészavarok, csontritkulás). Hőhullámok nélkül is lehet élni?

2016. november 30-án 17.00-19.00-ig

"Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered" (Hippokratész)

Hogyan igazodjunk el a diéták világában? Táplálkozzunk testtípusunk szerint! Mit egyek, ha cukros lettem? Fogyókúra éhezés nélkül. Gyógyító ételek.

2016. december 14-én 17.00-19.00-ig

"Tisztaság fél egészség?"

Veszélyes anyagok a háztartásban (parabén, fluor, klór) - a bőrünk nem szelektál. Takarítsunk nagyanyáink módszerével! Testápolás természetes módon.

Helyszín:

Budapest, VIII. ker. Szilágyi utca 3. I. em. 3.

Részvételi díj:

1900.-Ft/alkalom
Ha + 1 főt hoz magával, akkor a belépődíja: 1700.-Ft.
Ha + 2 főt hoz magával, akkor a belépődíja: 1500.-Ft.
 

 

Jelentkezés:

Adultus Alapítvány, Budapest, VIII. ker. Szilágyi utca 3. I. em. 3.
Telefon: (1) 239 4653 (munkanapokon: 8 és 17 óra között)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megközelítés:

Erkel Színház mellett, közel a 4-es metróhoz (5 perc), a Blaha Lujza térhez (8 perc), a Rákóczi úthoz (8 perc)